Produkty

Przedsiębiorstwo Społeczne zajmuje się produkcją unikalnych na skalę krajową przedmiotów z drewna i na drewnie. Dzięki laserowej technice wykonania nasze produkty cechują unikalne kształty i niepowtarzalne wzory. Spersonalizowane projekty mogą zagwarantować wyjątkową promocję miast, społeczności lokalnej, klubów, stowarzyszeń, muzeów, prywatnych przedsiębiorców, instytucji państwowych, samorządowych czy kościelnych. Nasze produkty mogą stać się również wyjątkowymi prezentami, pamiątkami z ważnych wydarzeń, miejsc pobytu czy zwiedzanych zabytków.

Nasza oferta obejmuje:

1. Gry drewniane typu memory
  2. Pudełka i książeczki
  3. Drewniane gadżety:
    figurki
    drewniane akcesoria do gier (żetony, karty, grawerowane kostki)
    magnesy
    ozdoby świąteczne
  4. Obrazki na drewnie
  5. Tarcze herbowe
  6. Usługi wycinania i grawerowania na drewnie

Gry Drewniane

Gra Memory
SMOK – Społeczne Memory o Krakowie
Zdjęcia Memory, dwa rodzaje gry. Zdjęcia pudełek w całości, osobno kafelków (zaznaczając materiał i jakość wykonania)
Proponujemy Państwu dwie wersje gry memory o Krakowie:
wersja artystyczna w formie malowanych fragmentów obrazów krakowskiej artystki, ukazujących piękno Krakowa
wersja fotograficzna prezentująca kulturę i dziedzictwo Krakowa

Obie wersje składają się z 20 podwójnych, drewnianych, kolorowych deseczek / kafelków o wymiarach 5×5 cm, przedstawiających szczególne miejsca Krakowa. Drewniane memory umieszczone jest w stylowym, drewnianym pudełeczku o wymiarach 12×12 cm. Opakowanie jest ozdobnie wycinane, co niewątpliwie stanowi dodatkową zaletę gry – cieszy oko, jest trwałe i niełatwo ulegnie zniszczeniu.
Całkowity produkt ma wymiary 12,5 x 12,5 x 5 cm oraz waży ok. 430 g.
Gra pamięciowa Memory o Krakowie to nie tylko świetna zabawa, ale i doskonały prezent, który może promować instytucje, urzędy czy stowarzyszenia. Ponadto Memory może być świetnym gadżetem jako pamiątka po konferencji lub nagroda za udział w konkursie.

Słowa klucze:

memory #gra_memory #gry_drewniane #lokalny_produkt #pamiątka_z_Krakowa #Memory_Kraków #Przedsiębiorstwo_społeczne #zabytki_Krakowa #upominki_z_Krakowa #pamiątki_z_Krakowa

Pudełka i książeczki drewniane

Zdjęcia (cztery ułożone_ pod względem wielkości)
Pudełko z grawerem Fundacji „Przyjdź” (zdjęcie)
Cały obrót pudełka (wersja 3D)

W naszej ofercie znajdują się różnej wielkości pudełka drewniane, o dowolnej tematyce i zawartości, grawerowane lub wycinane, wykonane w całości techniką laserową, z ciekawym zapięciem i grzbietem. Pudełeczka zaprojektowane i wykonane są w oryginalny oraz innowacyjny sposób.
Drewniane książeczki charakteryzuje unikatowy design okładki, wynikający z wyglądu jej grzbietu, który zgina się dzięki serii pięknie prezentujących się nacięć. Na okładce książeczki może znaleźć się Państwa logo, dedykacja czy wybrane miejsce.

Przykładowe wielkości:
8,5 cm x 10 cm x 1,8 cm
5 cm x 7 cm x 2,7 cm
Zawartość pudełeczka może dotyczyć zagadnień takich jak promocja miast i gmin czy atrakcje turystyczne. Pudełka mogą również pełnić funkcję opakowania na karty do gry, wizytówki, złote myśli zapisane na karteczkach, magnesy, czekoladki, dewocjonalia, drobne prezenty, biżuterie itp. Pudełko może być także świetnym prezentem z okazji jubileuszu czy spersonalizowanym upominkiem firmowym.

Drewniane gadżety

Figurki drewniane
Drewniane akcesoria do gier (żetony, karty, grawerowane kostki)
Magnesy – na zamówienie wykonujemy spersonalizowane magnesy, drewniane, grawerowane, z cytatem, zdjęciem. Idealne jako pamiątka z odwiedzanego miejsca czy symbol obchodzonej uroczystości.
Ozdoby świąteczne – wycinane, surowe, jako gotowy produkt ekologiczny, który dodatkowo może być poddawany malowaniu i ozdabianiu np. na szkolnych warsztatach, zajęciach świetlicowych czy spotkaniach terapeutycznych.

Obrazki na drewnie

Wydruk poligraficzny o różnorodnej tematyce oraz zróżnicowanych rozmiarach, przyklejony na drewno i zabezpieczony folią. W dwóch wariantach ekspozycji: do postawienia na biurku lub powieszenia na ścianie.

Tarcze herbowe

Herby miast i gmin
Tarcze klubów sportowych
Tarcze Parków Narodowych
Loga gmin

Herby na drewnie wykonujemy w trzech wielkościach, jako herby ścienne, biurkowe i małe pamiątkowe.

Nasze herby wyróżnia:

trwałość, ze względu na materiał wykonania – drewno lakierowane oraz wydruk poligraficzny zabezpieczony folią;
cena, nasza autorska technologia pozwala na uzyskanie bardzo dobrej jakości produktów w stosunkowo niskiej cenie.

Usługi wycinania i grawerowania

Na Państwa zamówienie przygotujemy różnego rodzaju wycinane kształty i symbole w drewnie. Idealne jako prezenty okolicznościowe np. na Dzień Babci czy Dzień Dziadka, jako medale za udział w zawodach oraz wyjątkowe pamiątki.

Ceny ustalane są indywidualnie. Wycena uzależniona jest od dostarczonych materiałów, projektu, rodzaju wykonania oraz wielkości zamówienia.

Zapraszamy do kontaktu osobistego, bądź mailowego. Odpowiemy na wszelkie pytania związane z naszymi produktami i usługami. Jesteśmy elastyczni, doradzamy i wysyłamy produkty dopasowane do Państwa możliwości.

Zapraszamy do Współpracy. Każdy może być kreatywny, a razem możemy więcej.

Instytucje, które w celu realizacji określonych zamówień, organizują przetargi mogą powoływać się w nich na klauzulę społeczną, umożliwiającą podmiotom ekonomii społecznej czynny w nich udział.