Produkty

Przedsiębiorstwo Społeczne zajmuje się produkcją unikalnych na skalę krajową przedmiotów z drewna i na drewnie. Dzięki laserowej technice wykonania nasze produkty cechują unikalne kształty i niepowtarzalne wzory. Spersonalizowane projekty mogą zagwarantować wyjątkową promocję miast, społeczności lokalnej, klubów, stowarzyszeń, muzeów, prywatnych przedsiębiorców, instytucji państwowych, samorządowych czy kościelnych. Nasze produkty mogą stać się również wyjątkowymi prezentami, pamiątkami z ważnych wydarzeń, miejsc pobytu czy zwiedzanych zabytków.

Nasza oferta obejmuje:

1. Gry drewniane typu memory
  2. Pudełka i książeczki
  3. Drewniane gadżety:
    figurki
    drewniane akcesoria do gier (żetony, karty, grawerowane kostki)
    magnesy
    ozdoby świąteczne
  4. Obrazki na drewnie
  5. Tarcze herbowe
  6. Usługi wycinania i grawerowania na drewnie

Ceny ustalane są indywidualnie. Wycena uzależniona jest od dostarczonych materiałów, projektu, rodzaju wykonania oraz wielkości zamówienia.

Zapraszamy do kontaktu osobistego, bądź mailowego. Odpowiemy na wszelkie pytania związane z naszymi produktami i usługami. Jesteśmy elastyczni, doradzamy i wysyłamy produkty dopasowane do Państwa możliwości.

Zapraszamy do Współpracy. Każdy może być kreatywny, a razem możemy więcej.

Instytucje, które w celu realizacji określonych zamówień, organizują przetargi mogą powoływać się w nich na klauzulę społeczną, umożliwiającą podmiotom ekonomii społecznej czynny w nich udział.